Створення сайту в Україні - обов'язкова умова для просування ресторану. Жителі Києва та інших міст часто шукають в інтернеті заклад, де можна провести значущий захід або просто смачно поїсти. У ресторанному бізнесі висока конкуренція. На онлайн платформах можна знайти безліч закладів, які пропонують свої послуги. Грамотне просування сайту ресторану в інтернеті допоможе обійти конкурентів у боротьбі за клієнтів і успішно розвивати бізнес.
Веб студія в Києві готова прийняти замовлення на створення і просування ресторану під ключ. Ринок громадського харчування має свою специфіку. При виборі закладу відвідувача WEB ресурсу цікавить:
Щоб потенційний клієнт міг швидко знайти необхідну інформацію, має бути зручна навігація. Найважливіша частина презентації ресторану - меню. Під час розробки сайту не слід створювати складну систему класифікації страв. Візуальне оформлення повинне викликати почуття голоду і бажання спробувати приготовану їжу. Під час наповнення WEB-ресурсу не слід використовувати картинки з інтернету, професійні знімки реальної страви мають апетитніший вигляд. Фуд-фотографи створюють красиві композиції з продуктів, вміють вигідно підкреслити атмосферу.
При розробці сайту ресторану необхідно передбачити онлайн бронювання столиків. Створюється WEB ресурс з урахуванням цільової аудиторії. Для ресторанів, розташованих у великих містах і туристичних зонах, важливо мати багатомовну сторінку і менеджера порталу зі знанням англійської мови.
Як показує практика, більшу частину відвідувачів закладів громадського харчування складають користувачі мережі. Просування сайтів для ресторанного бізнесу допомагає залучити нових клієнтів. Чим більше корисної інформації, тим більше довіри до закладу.
Основні напрямки запитів для SEO розкрутки ресторану.
Для успішної розкрутки сайт ресторану має бути наповнений корисними функціями та інформацією, яка цікавить потенційних відвідувачів:
Для просування сайту ресторанного бізнесу важливо написання контенту з урахуванням цільової аудиторії. Під час вибору меню клієнтів цікавить опис страв - інгредієнти, розмір порції, кількість калорій. Історія виникнення страви підійде для авторських делікатесів. Ресторани, які відвідують гурмани і знаменитості, відрізняються вишуканою кухнею високої якості. Ця категорія відвідувачів більш вимоглива. Для них важлива не тільки якість приготованої їжі, а й рівень підготовки обслуговуючого персоналу, наявність сертифікатів міжнародного рівня тощо.